Telefonsex – 08-505 22 230

Written by vakuum on maj 12th, 2011

Stillfull, extremt kåt kvinna.Med E-kupa!!!KLICKA HÄR
Ring 08-505 22 230

http://www.telebrudarna.com/profileimages/agent_10_5.jpg

Ring mig nu för skön telefonsex – Klicka här

http://www.telebrudarna.com/profileimages/agent_10_3.jpg

Hej, jag är Mizzy. Jag är en mycket kåt kvinna. Jag gillar sex med män i alla åldrar, älskar att knulla på alla sätt. Jag tycker om mjuk sex och rejält hårda tag. Jag gillar SM och att bli bunden.Bind mig gärna och knulla mig i alla hål. Jag älskar att suga kuk och att bli sprutad överallt. Jag älskar analsex och är alltid sugen och kåt. Jag gillar också att bli knullad mellan mina enorma bröst. Jag vill gärna mysa med dig. Tillfredsställer dig gärna och om du vill får du gärna tillfredsställa mig, du bestämmer. Med mig kan Du prata om vad du vill. Jag tycker att Du är viktig och lyssnar gärna. Jag är passionerad, romantisk och stilfull.Sex för mig är kontakt och närhet på alla plan så jag älskar sex. Är kelig, kramig, ödmjuk, ärlig och snäll. Jag är heterosexuell och tycker den manliga kroppen är vacker och ska utforskas. Jag uppskattar humor och allvar så rollspel är mycket givande. Bind mig gärna och knulla mig i alla hål. Jag tycker då om att vara undergivande och Du mannen är dominant. Jag längtar efter att höra av DIG. Kramar dig så länge/Mizzy

VILL DU PRATA MED MER TJEJER OM TELESEX SÅ KAN DU KLICKA HÄR

 

Comments are closed.